Ruben Stanila vraci din comuna Pojoga, Hunedoara, Romania.
Culege din flora spontana plante de leac, ofera remedii sub forma de ceaiuri, alifii si cataplasme. Este un cunoscator al plantelor sacre din traditia romaneasca si foloseste puterile lor tamaduitoare atat la nivel chimic cat si vibrational.
O intalnire cu acest vraci te poarta in lumea de dincolo te face sa te deschizi si sa-ti descarci sufletul te umple de rugaciuni si practici spirituale si te trimite acasa cu cateva plante de leac si cu convingerea ca Dummezru este in tine si in fiecare planta si tot universul lucreaza in favoarea ta pentru a te vindeca emotional si fizic.
Este o lume magica aproape pe cale de disparitie, mai sunt putini ca el in Romania si ma bucur ca pot transmite povestea lui in univers astfel incat sa incercam sa tinem aproape de lumea lui Dumnezeu.
Casa lui Ruben este padurea si acolo doreste sa se intoarca atunci cand va fi pregatit pentru trecere.
Tot ce ofera o face cu iubire si credinta si plata este cum doreste si poate fiecare. Eu consider asta inca un act de smerenie care in zilele noastre nu-l mai intalnim la oamenii moderni prinsi in valul materialismului.
Acasa e Padurea!